Udskiftning af låse øger sikkerheden

Har du været udsat for indbrud i dit hjem? eller har du brug for nye Ruko låse i din bolig? så kan vi som låsesmed være behjælpelige.

Vi kan hjælpe dig i det omfang, som passer bedst til dine behov. Hvad enten det er låseservice, montering eller udskiftning af låse, så kører vi med glæde ud i områderne omkring Søborg, Gladsaxe og Herlev.

Vi tilbyder udskiftning af nuværende låse til nye Ruko låse i forskellige varianter som eksempelvis kodelåse og låse med scanner. Ved at vælge vores låse af mærket Ruko er du sikker på, at få et kvalitetsprodukt.

 

Vi foretager udskiftning af låse hos private og erhverv

Vi skifter låse for både private og erhverv. Det kan være udskiftning af låse for at få opdateret låsesystemet, eller for at optimere sikkerheden i bygningen. Det kan være, man har et ønske om at få lavet kodelås på sin bygning eller erstatte den almindelige nøgle med en brik, som bare skal holdes foran en scanner for at låse dørene op.​

Brik-systemet bruges især af erhvervskunder, som har mange forskellige bygninger, der skal låses. Mange af vores kunder ligger i områder omkring Søborg, Herlev og Gladsaxe. Når du kontakter og giver med glæde et uforpligtende tilbud.

Du behøver kun én nøgle til dine Ruko låse

Hvis du står overfor udskiftning af låse, så husk at det er muligt at få samme nøgle til hele systemet. Hvis du vælger at sætte Garant Plus eller Serie 1200 låsecylindre i din bolig, kan du få samme nøgle til samtlige låse.

 

Ring og hør mere om vores Ruko låse

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? så skal du blot skrive til os påDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte os direkte på telefon 36 14 14 14.

Du kan også udfylde kontaktformularen og blive ringet op.