Låseservice øger din boligs sikkerhed

Er du i tvivl om hvorvidt dine låse er opdateret til den bedste sikkerhed? Har du brug for en låsesmed i Herlev eller Søborg? Har du smækket dig selv ude, eller har du mistet dine nøgler, så du har brug for at få låst dit hjem op hurtigst muligt? Så kan vi hos ABC låsesmeden hjælpe dig. Vi står altid klar til at hjælpe med mange typer af låseservice hele året rundt, og vi tilbyder selvfølgelig låseservice til fornuftige priser!

Få låseservice og undgå tyveri

I Danmark bliver der begået et indbrud hvert 5. minut. Et stadigt stigende antal af disse indbrud bliver begået i villaer, og det er ikke planlagte indbrud, men indbrud der begås tilfældigt på grund af dårlig eller mangelfuld sikring. Mange private har stadig 5-stifts nøgler, som kan kendes på det runde hoved på nøglen. I dag findes der låsesystemer, som er sikrere og eventuelt også smartere.

Smartere låsesystemer kan være med kode og/eller brik. Vi kan i forbindelse med låseservice af din bolig være behjælpelig med at finde den sikreste løsning for dig. Under alle omstændigheder er låseservice vigtigt at få foretaget, for at sikre at ens låse er opdateret, sådan at de beskytter bedst muligt.

Hvis du ønsker bedre sikring, kan vi hjælpe dig

Det Kriminalpræventive Råd og forsikringsselskaberne anbefaler, at man har monteret to uafhængige låse, da tyven oftest vælger at begå indbrud, hvor der er let og lydløs adgang. En god sikring af beboelsen virker præventivt. I mange tilfælde vil indbrud blive opgivet på forhånd. Forsikringsgodkendte låse, der er monteret med karmsikring giver den bedste beskyttelse. Låseservice er derfor vigtig at få foretaget, så man kan sikre sig, at de låse man har monteret lever op til forsikringens krav.​

Kontakt os for låseservice

Ring til os på tlf.: 36 14 14 14, for at høre nærmere om låseservice hos ABC Låsesmeden.

Vil du ringes op

Du kan også udfylde nedenstående formular, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Akutte henvendelser

Kontakt os på telefon 36 14 14 14