Låsesystemer til hele boligen

Mangler du nogle nye låsesystemer, så kan vi som låsesmed være behjælpelig for kunder i bl.a. Søborg, Herlev og Gladsaxe. Vi kører dog også ud til opgaver i resten af Storkøbenhavn, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 36 14 14 14.

 

Stort udvalg af låsesystemer

Hos ABC Låsesmeden kan vi være behjælpelige med mange forskellige former for låsesystemer. Vi har låsesystemer, som passer til mange forskellige behov. Både for private lige såvel som erhverv. Vi tilbyder blandt andet låsesystemer som kodelåse, Ruko låsesystemer, briklåse og meget andet. Vores montører er kursusuddannede, og de kan derfor give dig den bedst mulige rådgivning og finde rette løsning til netop dit behov.

 

Sikring af vinduer med sikkerhedsfilm

Rude sikkerhedsfilm forhindrer tyve og hærværksmænd i at komme ind eller ødelægge en masse udstillede varer i butiksvinduer.

Filmen holder ruden sammen, sådan at glasskår ryger udad i stedet for at komme ind i butikken og ødelægge udstillingen. Filmen er også med til at mindske oprydningsarbejdet i butikken efter et hærværksforsøg.

Hos private holder filmen tyve ude, så de ikke bare kan smadre en rude og gå ind. Den er samtidig beskyttende overfor børn. Det er meget moderne med store glaspartier og glasfacader i stuer m.m. Skulle der ske en ulykke eller forbrydelse kan denne film være nyttig til at holde tyven væk og mindske oprydningsarbejdet.

En anden fordel er, at den tager 99% af UV stråler. Det vil sige at butiksudstillinger kan stå længere uden at tage skade, samt at møbler ikke falmer så hurtig i private hjem.

 

Få installeret nyt låsesystem

Udfyld vores kontaktformular her på siden, hvis du ønsker at høre mere om låsesystemer eller sikring med sikkerhedsfilm eller giv os et kald på telefon 36 14 14 14.​ Vi har kunder fra Herlev, Søborg, Gladsaxe, Lyngby, Gentofte, Skovlunde og Ballerup

Nøgler

CLIQ Triton 501+

16 43 cliq triton 501 noegle 157x157

Triton 501 nøgle

17 44 triton 501 noegle 157x157

Merkur nøgle

18 45 merkur noegle 157x157

Ruko

cliq 57 108

Ruko Combi 900

cliq 57 108

Ruko Combi 900 Serie 610

cliq 57 108